Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

"ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΛΕΟΝΤΑΡΗ" Υποψήφια Βουλευτής του ΛΑΟΣ για το νομό Λαρίσης




Ελληνίδες, Έλληνες
Τα τελευταία χρόνια ζούμε μια Ελλάδα όπως δεν την είχαμε ποτέ ονειρευτεί.
Ζούμε σε μια Ελλάδα που γυρίζει προς τα πίσω ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα που περνά. Οι θεσμοί ο ένας μετά τον άλλο καταρρέουν στο έλεος μιας κακής διακυβέρνησης, που μειώνει μέρα με την μέρα τα όρια της αντοχής και της υπομονής μας.
Οι άνεργοι, οι ημιαπασχολούμενοι, οι εργαζόμενοι των λίγων ευρώ, οι ανυπεράσπιστοι συνταξιούχοι, οι μικροί επιχειρηματίες βρίσκονται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένοι σε μια απαισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.
Η διακυβέρνηση όμως της χώρας δεν είναι το βραβείο που δίνεται άνευ όρων στο κόμμα που κερδίζει την εκλογική αναμέτρηση. Το αντίθετο. Η διακυβέρνηση της χώρας αποτελεί ανάληψη ύψιστης ευθύνης απέναντι στους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία απέτυχε παταγωδώς να τιμήσει την εντολή που έλαβε από τους Έλληνες.
Στις 4 Οκτωβρίου όμως, οι πολίτες ανακαλούν την εντολή αυτή. Δεν αφήνονται στην παραπληροφόρηση του πολιτικού κατεστημένου.
Το ΛΑΟΣ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με όραμα, με συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμα, απευθύνεται σε ενεργούς, σκεπτόμενους και ενημερωμένους πολίτες και πολεμά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν χρεοκοπημένες κοινωνίες όπως η διαφθορά, η αναξιοκρατία, ο νεποτισμός, η κοινωνική ανισότητα, η ανεργία, η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, η παραοικονομία, η παραπληροφόρηση δια της διαπλοκής, ο εμπαιγμός των πολιτών, προτάσσει τα μακροπρόθεσμα όσο και τα άμεσα συμφέροντα του έθνους, γιατί αυτό επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει, να αξιολογεί και να αποφασίζει, συνειδητά και δεόντως, την ημέρα που καλείται να εκφράσει την βούληση του.

Στις 4 Οκτωβρίου ψηφίζουμε ΛΑΟΣ:
1. Γιατί αισθανόμαστε πρώτα Έλληνες και μετά οπαδοί ενός κόμματος.
2. Γιατί δεν έχουμε ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κράτος.
3. Για ουσιαστική και κοινωνική οικονομική ανάπτυξη, που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα καταπολεμήσει ριζικά το σύγχρονο δουλεμπόριο της part-time εργασίας, της υποαπασχόλησης και της καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
4. Γιατί βάζουμε την διαπλοκή, απέναντι!
5. Γιατί θέλουμε ένα αναβαθμισμένο πολιτικό σύστημα που θα προωθήσει την ουσιαστική εκπροσώπηση των πολιτών στο κοινοβούλιο.
6. Γιατί θέλουμε πολιτικό προγραμματισμό που θα ανταποκρίνεται στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και όχι σε περιστασιακές επικοινωνιακές τακτικές.
7. Γιατί θέλουμε μία δημόσια διοίκηση που να ενσωματώνει τόσο μεθόδους και καλές πρακτικές του νέου δημόσιου management όσο και να λογοδοτεί για το έργο της, στους πολίτες.
8. Γιατί θέλουμε να ζούμε σε μια κοινωνία χωρίς εγκληματικότητα, χωρίς εμπόρους ναρκωτικών, χωρίς φόβο και κλειδαριές.
9. Γιατί στόχος της εξωτερικής πολιτικής πρέπει να είναι η προάσπιση και προώθηση των Ελληνικών συμφερόντων στο διεθνές πλαίσιο, η διασφάλιση της Εθνικής μας κυριαρχίας, η προστασία των Ελληνικών μειονοτήτων και της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
10. Γιατί τα παιδιά μας είναι άνεργα σε ποσοστό άνω του 20% .
11. Γιατί πρέπει να γίνει ανακατανομή του πλούτου κλείνοντας την ψαλίδα μεταξύ πλουσίων και πτωχών ώστε να αποκατασταθούν οι συνθήκες κοινωνικής δικαιοσύνης και σταθερότητας.
12. Γιατί θέλουμε βελτίωση των συνθηκών υγείας στα δημόσια νοσοκομεία με προσλήψεις προσωπικού και αύξηση κλινών.
13. Γιατί θέλουμε μόρφωση και σωστή παιδεία με το 15% του Κρατικού Προϋπολογισμού να δοθεί για το σκοπό αυτό .
14. Γιατί θέλουμε να ενισχυθούν και να εκσυγχρονισθούν οι παραδοσιακοί τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας και να αντιμετωπιστεί η υπερχρέωση στους τομείς αυτούς.


* Γιατί στην Ελλάδα δεν αξίζει τόση μιζέρια
* Γιατί ως Έλληνες είμαστε γεννημένοι για το καλύτερο, το διεκδικούμε, το αξίζουμε και μπορούμε να το πετύχουμε. Το χρωστάμε στην πατρίδα μας στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας
* Γιατί ονειρευόμαστε ένα διαφορετικό μέλλον



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η Ρουμπίνη Λεονταρή γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Λάρισα. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε την ειδικότητα της Ιατροδικαστικής.
Κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου, με σημαντικό επιστημονικό έργο, με επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκλέχθηκε Λέκτορας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2000 ως σήμερα υπηρετεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Συγγραφικό της έργο το εκπαιδευτικό βιβλίο «Ιατροδικαστική» που διδάσκεται στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση.
Δίδαξε στην Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας και στο ΤΕΙ Λάρισας στα τμήματα της Νοσηλευτικής και Ιατρικών Εργαστηρίων.
Περιλαμβάνεται στα μητρώα διδασκόντων του Υπουργείου Εσωτερικών για την επιμόρφωση των δημοσίων υπαλλήλων.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατροδικαστών.
Οργάνωσε με επιτυχία επιστημονικά συνέδρια κοινωνικού ενδιαφέροντος με θέματα «Κοινωνική Διαχείριση του Θανάτου» και «Εκκλησιαστική Ταφή και Αποτέφρωση».
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ και μέλος της ΟΥΝΕΣΚΟ νομού Λάρισας.
Είναι παντρεμένη με τον Υποστράτηγο εν αποστρατεία Γεώργιο Λεονταρή και ο γιος της Νικόλαος φοιτά στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

1 σχόλιο:

  1. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    More than 160 thousand men and women are losing weight with a simple and SECRET "liquids hack" to lose 2lbs each night while they sleep.

    It's simple and works every time.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Hold a glass and fill it up with water half full

    2) Then do this awesome HACK

    and be 2lbs skinnier the next day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή