Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

10/9/2009
Είπε το μεγάλο «ναι» και ενεργοποίησε όλες της τις δυνάμεις για να υπηρετήσει την επιλογής της! Η ιατροδικαστής Λεονταρή Ρουμπίνη παραιτείται σήμερα από τη θέση της και ρίχνεται στον αγώνα, διεκδικώντας την είσοδό της στη Βουλή με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Σε όσους τη ρωτούν αν υπάρχουν περιθώρια επιτυχίας –ιδίως μετά την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του κόμματος στη Λάρισα- επικαλείται τη δυναμική του ΛΑ.Ο.Σ και τη θέλησή της να πετύχει.
Πιστεύω, τονίζει ,ότι τα αδιέξοδα στα οποία περιήλθε η χώρα, οφείλονται στο ότι η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού της, έχει αποκοπεί από την κοινωνία. Οι «επαγγελματίες της πολιτικής» τα τελευταία χρόνια οφείλουν την καταξίωσή τους στον κομματικό τους χώρο και όχι στην κοινωνία όπως συνέβαινε όταν η Ελλάδα είχε αξίες.
Η ιατροδικαστής κυρία Λεονταρή Ρουμπίνη οφείλει την αναγνωρισιμότητά της ,στον τρόπο που άσκησε την επαγγελματική της δραστηριότητα 15 χρόνια τώρα και επιθυμεί να εκφράσει το δυναμικό εκείνο κομμάτι της κοινωνίας που δεν εμπιστεύεται πλέον τους επαγγελματίες πολιτικούς και διεκδικεί περισσότερη κοινωνική υπευθυνότητα από νέους και άφθαρτους εκπροσώπους που αρνούνται το ρόλο του πολιτικού-μεσσία….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου